Ucenic coafor

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

      Pentru a conduce cu succes un salon de frizerie, sunt necesari mulți factori, iar unul dintre cele mai importante elemente pentru a vă asigura că afacerea dumneavoastră prospere constă în dotarea personalului dvs. cu echipamente de înaltă calitate în care se pot baza. Un ucenic de coafor serveste la o varietate de scopuri, motiv pentru care este atât de important să selectați un ucenic pentru salonul dvs care să fie nu doar elegant, ci și de înaltă calitate, pentru a rezista uzurii zilnice dintr-un salon aglomerat, un spa sau un salon de frizerie.

      Stiliștii au nevoie de o anumită organizare, flexibilitate, stocare și mobilitate din partea unui ucenic lor de coafor pentru a-i ajuta să fie mai eficienți în timpul serviciilor de salon. Ardette oferă o colecție de ucenici de coafor care nu sunt doar funcționali, ci și incredibil de atractivi, pentru a oferi afacerii dvs. de salon cele mai bune opțiuni de ucenic de coafor de pe piață. De la stil și stocare la funcționalitate și mobilitate, am selectat cei mai buni ucenici de coafor proiectați cu calitate de nivel profesional în care saloanele și stilistele se pot baza.

     Ucenicii de coafor cu design unic de la Ardette sunt perfecti pentru stocare si pentru a face ca salonul dumneavoastră să arate curat și bine organizat.

     Alegeți din gama noastră de ucenici de coafor cu 2, 3, 4 și 5 sertare în diferite culori și finisaje, unele cu rafturi suplimentare, sertare și suporturi pentru sticle și boluri pentru vopsit. Un ucenic de coafor nu ar trebui doar să fie mobil și funcțional, ci ar trebui să se potrivească și cu decorul salonului dvs. Roțile fac ca ucenicii noștri de coafor să fie ușor de mutat, fiind cei mai buni ucenici portabili pentru echipamente de coafor, care se potrivesc perfect în orice mediu modern de salon.

    Un ucenic de coafor este piesă esențială de echipament pentru orice stilist profesionist care lucrează într-un salon modern sau la un salon de frizerie si îl vor ajuta să-și păstreze echipamentele la îndemână în orice moment.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!