Mobilier Salon · Seturi

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre
Mobilier Salon · Seturi - Set mobilier salon · Milo
-12%

Set mobilier salon · Milo

6.500,00 Lei 5.690,00 Lei
Mobilier Salon · Seturi - Set Mobilier Salon · Daria
-11%

Set Mobilier Salon · Daria

5.690,00 Lei 5.090,00 Lei

     La Ardette, ne-am propus să facilităm investiția proprietarilor de saloane în echipamente de cea mai bună calitate, fără a-i supune la un efort financiar mare. Una dintre modalitățile noastre de a atinge acest obiectiv este prin oferirea de pachete complete de mobilier pentru salon. Cu această opțiune, vă puteți achiziționa toate piesele de mobilier de care aveți nevoie într-o singură comandă și economisi bani în același timp. Pachetele noastre variază în dimensiune, de la două la șase stații.

 

     Ceea ce face mobilierul nostru remarcabil este calitatea superioară a materialelor folosite, inclusiv pompe hidraulice, lemn de mobilier premium și tapiterie rezistentă la pete. Cu atenție la detalii, am creat aceste pachete de mobilier pentru a vă oferi un salon de lux, funcțional și elegant.

 

     Un alt beneficiu major al achiziționării unui pachet complet de mobilier pentru salon este ușurința cu care puteți coordona designul interior al noului dvs. spațiu de frumusețe, economisind timp și stres. Adesea, alegerea individuală a fiecărei piese de mobilier, cum ar fi scaunele pentru salon, recepțiile, ucenicii pentru salon și scafele de coafor, poate fi copleșitoare. Cu pachetele noastre, am eliminat această bătaie de cap. De asemenea, suntem mereu în pas cu noile tendințe în designul de salon, astfel încât să puteți avea certitudinea că mobilierul dvs. va fi în pas cu moda actuală.

 

     Pachetele noastre sunt complet configurabile și vă încurajăm să le utilizați ca punct de plecare pentru o discuție personalizată cu echipa noastră. Ne dorim să înțelegem exact cerințele dvs. specifice și să vă oferim cea mai bună soluție pentru salonul dvs. de coafură. În plus, pentru pachetele mai mari, putem oferi discounturi semnificative în funcție de numărul de piese de mobilier necesare.

 

     Dacă doriți să discutați despre nevoile dvs. sau aveți întrebări, sunați-ne la 0756.526.034, și suntem bucuroși să vă ajutăm să creați un pachet personalizat care să vă satisfacă pe deplin.

 

     La Ardette, vă oferim oportunitatea de a găsi cele mai atractive oferte pentru pachete de mobilier pentru salon, cu efort minim și economii maxime. Indiferent dacă începeți o nouă afacere la domiciliu sau într-o locație dedicată, sau doriți să modernizați salonul actual cu mobilier de lux, noi suntem aici pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!