Masa manichiura

Afiseaza: 1-11 din 11 produse

 Filtre

     Ardette dispune de o gamă largă de mese de manichiură care îndeplinesc toate cerințele pentru echipamente moderne și de calitate. Printre produsele noastre veți găsi un număr mare de mese complete: de la o singură cutie de depozitare simplă la funcții avansate, cum ar fi un ventilator pentru extracție și opțiuni extinse de depozitare. Alegeți masa de manichiură din mesele noastre pentru unghii, veți găsi modele de top cu finisaje de lux.

    O masă de manichiură este o stație de lucru, de orice fel, la care o tehniciană de unghii/manichiuristă își desfășoară activitatea. Nu există criterii care să o facă specifică pentru tehnicienii de unghii profesioniști, dar în general, o masă de manichiură ar trebui să aibă suficient spațiu pentru ca un tehnician de unghii să lucreze și un client să se relaxeze confortabil. Masa ar trebui să fie făcută dintr-un material care se poate curăța și dezinfecta ușor între clienți și care este impenetrabil la scurgeri de substanțe chimice.
     Alegerea celei mai bune mese de manichiură poate fi o sarcină confuză, aici la Ardette avem o gamă excelentă de Mese de Manichiură moderne cu diferite finisaje pentru a se potrivi cu cerințele dvs., adaptându-se stilului și bugetului dumneavoastră.
 

Masă de manichiură cu blat din sticlă securizată

     Mesele de manichiură cu blat de sticlă securizată sunt printre cele mai utilizate produse, sticla securizată fiind de până la patru ori mai rezistentă decât sticla obișnuită și fiind foarte populară datorită siguranței sale. Blatul din sticlă securizată este ușor de șters, rezistent la apă și la șocuri. Mesele de manichiură cu blat de sticlă securizată au o termorezistență ridicată, ceea ce înseamnă că sticla este mai rezistentă la temperaturi ridicate; mai rezistentă la coroziune, ceea ce înseamnă că substanțele chimice puternice pe care le folosesc tehnicianele de unghii sunt mai puțin susceptibile să cauzeze deteriorări; și mult mai puternică decât sticla convențională, ceea ce înseamnă că blaturile din sticlă securizată sunt mai puțin susceptibile să se ciobescă decât altele.
 

Masă de manichiură cu blat din lemn

     Toate mesele de manichiură Ardette sunt fabricate folosind MDF de înaltă calitate, făcându-le durabile și perfecte pentru tehnicianele de unghii ocupate.
 

Roți cu sistem de blocare

     Roțile cu sistem de blocare sunt concepute pentru a menține masa de manichiură nemișcată în timpul tratamentelor efectuate pentru clienții dumneavoastră. Roțile pot fi și deblocate, făcându-vă ușor să transportați masa de manichiură în jurul salonului, dacă este necesar. Roțile cu sistem de blocare folosite pe mesele de manichiură Ardette Store sunt proiectate să funcționeze silențios și eficient.
 

Șine ghidare silențioase

     Sertarele folosite pe mesele de manichiură sunt echipate cu șine ghidare silențioase pentru utilizare ușoară și lină. Rulmenții sertarelor sunt rezistenți și durabili, având avantajul că sertarele se deschid mult mai silențios.
 

     O masă de manichiură ar trebui să fie spațiul de lucru al unui artist pentru a inspira creativitatea și pentru a oferi cea mai bună îngrijire a unghiilor. Descoperiți gama noastră largă de mese de manichiură, echipament profesional care se potrivește perfect salonului dumneavoastră de unghii.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!