Scaun frizerie

Afiseaza: 1-24 din 37 produse

 Filtre
Scaun frizerie - Scaun frizerie Joseph BarberPub
-11% nou
Scaun frizerie - Scaun frizerie ·  Aaron BarberPub
-10% nou
Scaun frizerie - Scaun barbershop Monarch BarberPub
-4% nou
Scaun frizerie - Scaun frizerie Patrik BarberPub
-8% nou
Scaun frizerie - Scaun frizerie maro · Lumber BarberPub
-10% nou
Scaun frizerie - Scaun frizerie-coafor Onyx
-14% nou

Scaun frizerie-coafor Onyx

1.390,00 Lei 1.190,00 Lei

     Un scaun de frizerie nu este o simplă necesitate, ci este unul dintre cele mai importante obiecte de mobilier pentru un salon de înfrumusețare. El oferă confort și suport pentru clienți în timp ce sunt tunși sau coafați, iar stilul și durabilitatea sa pot face diferența în ceea ce privește satisfacția clienților și succesul afacerii.
    Există multe opțiuni disponibile pentru un scaun de frizerie sau de coafor, de la un scaun clasic în stilul vintage, la un scaun modern și futuristic. Scaunul de frizerie clasic este unul care amintește de epoca de aur a frizeriei, cu tapițerie groasă și spetează curbată. În timp ce acest stil poate părea învechit pentru unii, pentru alții este o modalitate de a adăuga o notă de eleganță și rafinament în spațiul lor de lucru.
    Este important să se aleagă un scaun de frizerie potrivit pentru nevoile specifice ale salonului de înfrumusețare, astfel un scaun care este durabil și rezistent la uzură și la apă poate devine o investiție bună pe termen lung.
    Un tip popular de scaun de frizerie este scaunul barber. Acest scaun barber are o înălțime reglabilă și un spătar mare, care oferă suport pentru clienți în timp ce sunt bărbieriți sau tunși. Scaunele barber sunt adesea disponibile în stiluri clasice și vintage și sunt concepute să ofere confort și suport pentru clienți, indiferent de tipul de serviciu pe care îl oferă salonul.

     Deși scaunele de frizerie și scaunele de coafor sunt similare în multe aspecte, există și diferențe semnificative între cele două tipuri de scaune.
     Un scaun de frizerie este, în general, mai mare și mai robust decât un scaun de coafor. Acest lucru se datorează faptului că frizerii lucrează adesea cu instrumente care necesită mai mult spațiu pentru manevrare. De asemenea, scaunele de frizerie sunt proiectate să ofere un suport confortabil și sigur pentru clienți în timp ce stau pe scaun pentru perioade lungi de timp.
     În schimb, un scaun de coafor este de obicei mai mic și mai subțire decât un scaun de frizerie. Acest lucru se datorează faptului că hair stilystii lucrează adesea cu instrumente mai fine care nu necesită atât de mult spațiu de manevrare. De asemenea, scaunele de coafor sunt proiectate să fie mai mobile, pentru a permite coaforilor să se deplaseze în jurul clienților și să ajungă la orice zonă a părului.

    În final, prețurile accesibile pentru scaunele de frizerie și de coafor sunt esențiale pentru a satisface nevoile financiare ale saloanelor de înfrumusețare și a clienților lor. Scaunele de frizerie vintage sau clasice pot fi o opțiune bună pentru a obține un aspect rafinat și de calitate la un preț accesibil.

    Ardette va ofera o varitate larga de scaune de frizerie, scaune de coafor sau scaune barber moderne sau vintage, care pot oferi un echilibru între stil și calitate, fără a depăși bugetul.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!