Post de lucru

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

      Adăugați o notă de excelență în salonul dvs. cu produsele noastre pentru dotari saloane înfrumusețare, pentru o experiență de neuitat. Un post de lucru frizerie devine punctul focal al transformării în salonul dvs., evidențiind frumusețea și stilul. Pentru a crea iluzia de spațiu și pentru a accentua proporțiile, am selectat o gamă diversă de mobilier care conferă aer de rafinament și eleganță oricărui salon.
     Alegeți dintr-o varietate de modele diverse, fiecare fiind selectat cu grijă pentru a oferi înaltă calitate și versatilitate. De la scaunele pentru frizerie, posturile de lucru la ucenic coafor, fiecare piesă este proiectată pentru eficiență maximă și stil, fără să compromitem funcționalitatea.
     Mobilierul nostru pentru salon contribuie la redefinirea aspectului și amenajării spațiului, oferindu-vă tot ceea ce aveți nevoie pentru a completa perfect atmosfera salonului dvs. Alegeți calitatea și stilul pentru un aer de rafinament înfrumusețat cu eleganță, deoarece confortul și performanța sunt aspecte importante pentru noi.
     Indiferent dacă aveți nevoie de scaune confortabile pentru frizerie sau de un post de lucru frizerie bine concepute, avem tot ceea ce vă trebuie pentru a completa perfect spațiul dvs. de lucru.
     Descoperiți gama noastră completă și găsiți mobilierul perfect care să răspundă necesităților dvs. și să confere un plus de stil și funcționalitate salonului dvs.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!