Pelerine si Sorturi

Afiseaza: 1-24 din 42 produse

 Filtre

     Sorturile și pelerinele de frizerie sunt esențiale pentru completarea echipamentului oricărui frizer sau stilist de succes. Aceste piese vestimentare sunt concepute special pentru a oferi protecție împotriva părului tăiat și a produselor chimice, asigurând în același timp o imagine impecabilă în fața clienților. Realizate din materiale durabile și rezistente la apă, sorturile și pelerinele de frizerie sunt proiectate pentru a oferi confort și libertate de mișcare, permițând frizerilor să se concentreze pe crearea celor mai frumoase coafuri fără a fi limitați de hainele lor.

     Aceste accesorii esențiale nu sunt doar pentru frizeri, ci și pentru clienți în timpul serviciilor de tuns sau vopsire a părului. Materialele impermeabile și ușor de curățat asigură că atât frizerii, cât și clienții se pot bucura de o experiență confortabilă și fără griji în timpul procesului de îngrijire a părului.

     Împreună, un sort și o pelerină de frizerie reprezintă un aspect esențial al fiecărui salon de înfrumusețare sau frizerie, asigurându-se că atât personalul cât și clienții beneficiază de o experiență plăcută și profesionistă în fiecare zi.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!