Accesorii frizerie

Afiseaza: 1-24 din 24 produse

 Filtre
Accesorii frizerie - Covoras frizerie antiderapant
-31%

Covoras frizerie antiderapant

79,00 Lei 54,90 Lei

     Accesorii frizerie - elemente esențiale în orice salon sau barber shop, contribuind la realizarea unor coafuri impecabile și la oferirea unei experiențe de înaltă calitate clienților. Aceste accesorii nu numai că facilitează procesul de coafare, ci și asigură o eficiență sporită și un aspect profesionist al serviciilor oferite.

     Ardette vă oferă o gamă variată de accesorii ce includ foarfece de tuns și filat, pămătuf de frizerie, pulverizator, manta de tuns, sorturi pentru frizer, role de hârtie pentru frizerie, organizatoare pentru ustensile, covorașe antiderapante pentru ustensile, oglinzi portabile și suporturi pentru perii de coafor, toate concepute pentru a vă facilita munca și pentru a oferi o experiență excelentă clienților dvs.

  • Foarfece profesionale: Foarfecele sunt instrumentele de bază în arsenalul oricărui frizer sau stilist. O pereche de foarfece de calitate este esențială pentru tăierea precisă a părului și pentru obținerea unor linii perfecte în coafuri.
  • Piepteni de diferite tipuri și dimensiuni: Pieptenii sunt esențiali pentru descurcarea și despărțirea părului înainte de tăiere sau coafare. Există piepteni cu dinți diferiți, pentru a satisface nevoile diferite ale fiecărui tip de păr și stil de coafură.
  • Perii de coafat: Perii de diferite dimensiuni și forme sunt folosiți pentru a crea diverse texturi și volume în păr. De la perii rotunzi pentru bucle și onduleuri până la perii plate pentru îndreptat, aceste accesorii sunt indispensabile în procesul de coafare.
  • Clipsuri și agrafe: Clipsurile și agrafele sunt folosite pentru a fixa secțiunile de păr în timpul procesului de coafare, asigurând astfel că fiecare buclă sau fiecare secțiune este coafată în mod uniform.
  • Suporturi pentru unelte: Suporturile pentru unelte sunt utile pentru a păstra în ordine foarfecele, pieptenii și alte instrumente de coafat, astfel încât acestea să fie întotdeauna la îndemână și bine organizate.
  • Pelerine : Pelerinele de tuns protejează hainele clienților de părul tăiat și de produsele de coafat.

     Toate aceste accesorii pentru frizerie sunt esențiale pentru a realiza coafuri frumoase și precise, oferind în același timp o experiență plăcută și profesionistă clienților. Alegerea celor mai potrivite accesorii în funcție de nevoile și preferințele fiecărui salon sau barber shop poate face diferența în calitatea serviciilor oferite și în satisfacția clienților.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!