Set foarfece tuns

Afiseaza: 1-23 din 23 produse

 Filtre

     Un set de foarfece pentru tuns este o opțiune excelentă de achiziție, adesea combinând toate instrumentele de care aveți nevoie într-o husă elegantă. Foarfeca de tuns, foarfeca de filat și uneori și brici pentru ras sunt adesea incluse în aceste seturi, în gentuțe potrivite și stilizate.

     Perfecte pentru un frizer, aceste seturi de foarfece sunt, de asemenea, un cadou excelent pentru viitorii studenți ai artei tunsului și viitori frizeri; în plus, ele pot reprezenta uneori o modalitate de economisire a costurilor în comparație cu achiziționarea fiecărui element în mod individual. Multe branduri de foarfece oferă produsele lor atât individual, cât și în aceste seturi elegante de foarfece pentru tuns, care sunt adesea coordonate cromatic cu alte elemente din aceeași gamă.

     Mestria ta merită cele mai bune instrumente. Seturile noastre moderne de foarfece pentru tuns îmbină estetica, precizia, confortul mâinilor și durabilitatea.

     Seturile noastre de foarfece pentru tuns pun la dispoziție tot ceea ce aveți nevoie pentru munca creativă. Aici aveți o gamă largă de opțiuni. Seturile de bază conțin echipamentul esențial pentru a începe imediat: foarfece pentru tuns și filat, o lamă de ras și un pieptene. Toate acestea vin într-o geantă stilată, unde le puteți depozita în mod profesionist.

    Designul ergonomic al instrumentelor noastre este prietenos cu mâinile tale și îți permite să faci tăieturi precise și confortabile.

    Coleția noastră de foarfece profesionale pentru tuns oferă o gamă largă de opțiuni precum funcționalitate și confort pentru utilizator, deoarece aceste foarfece au fost concepute cu un sistem de tensiune cu bile care creează o senzație foarte netedă la tăiere. Culorile diferite pe care le avem sunt sigure să adauge un plus experienței clienților tăi la salon. Avem o foarfecă mată neagră, o culoare care nu se demodează niciodată. De asemenea, avem și un set de foarfece multicolore, care poate fi perfect pentru coaforii care lucrează adesea cu copii. Foarfecel brandului Ardette în culoarea auriu sunt o adăugire mai recentă. Foarfecel aurii pot servi cel mai bine prin crearea unei ambianțe de eleganță și sunt potrivite pentru orice tip de tăietură. Fiecare set de foarfece vine cu o husă de protecție, pentru a vă asigura că instrumentele nu se deteriorează în timpul transportului. Această funcție poate fi inestimabilă pentru coaforii care călătoresc și se tem că precizia instrumentului lor ar putea fi afectată în timpul transportului accidentat. Multe dintre seturile noastre de foarfece de la brandul Ardette vin, de asemenea, cu inserții de mâner din plastic, asigurându-se că foarfecel se potrivește bine și confortabil în mâinile tale.
 

Lasă-ți talentul să strălucească cu instrumentele potrivite.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!