Sort frizerie

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

     Meseria de frizer presupune multe aspecte la care trebuie să te gândești în ceea ce privește munca ta. Unul dintre cele mai importante aspecte este asigurarea că ai echipamentul potrivit.

     Acesta include și o șorț de frizer de calitate.

Ce este o șorț de frizerie?

     Un șorț de frizer este o vestimentație de protecție purtată de frizeri în timpul muncii. Aceasta acoperă partea din față a corpului și ajută la menținerea hainelor curate și protejate de firele de păr.

Beneficiile unui șorț de frizerie

     Există numeroase beneficii asociate purtării unei șorț de frizerie. Unul dintre cele mai importante este protecția pe care o oferă. Sorțul ajută la menținerea hainelor curate și ferite de resturile de păr. De asemenea, ajută la protejarea pielii de tăieturi și zgârieturi care pot apărea în timpul muncii.
     Un alt beneficiu al purtării șorțului este aspectul profesional pe care îl pot conferi. Când porți un șorț bine făcută, arăți clienților că îți iei profesia în serios și că ești mândru să fii frizer. Acest lucru poate contribui în mare măsură la stabilirea încrederii cu clienții tăi.

Ce aspecte trebuie sa ei in considerare atunci cand alegi un șorț de frizerie?

Tipul de Activitate

     Primul lucru pe care trebuie să-l iei în considerare este tipul de activitate pe care o vei desfășura purtând sorțul. Dacă vei efectua multe tunsori, atunci vei dori un șorț cu mai multe buzunare pentru a ține foarfecele, pieptenii și alte unelte.  Dacă vei lucra în special la coafarea si vopsirea părului clienților, atunci vei dori un șorț fabricat din material rezistent la apă. Aceasta te va ajuta să îți ții hainele curate și uscate.

Tipul de Material

     Unul dintre cele mai importante aspecte de luat în considerare când alegi un șorț de frizerie este tipul de material din care este fabricată. Vrei să alegi un șorț fabricată dintr-un material durabil, care să reziste la spălări frecvente. O opțiune bună este o șorț de firzerie din denim sau pânză. Există, de asemenea, șorțuri fabricate din piele, cauciuc, latex sau material sintetic. Aceste șorturi sunt mai scumpe, dar și foarte durabile.

Mărimea

     Un alt lucru de avut în vedere atunci când alegi un șorț de frizerie este mărimea. Vrei să te asiguri că șorțul se potrivește bine și nu este nici prea larg, nici prea strâmt. Dacă ești între două mărimi, este mai bine să alegi mărimea mai mare pentru a o ajusta să se potrivească corect.

Design

     În ceea ce privește designul unui șorț de frizerie, există multe opțiuni din care poți alege. Unele șorțuri au buzunare, în timp ce altele nu. Unele au bretele care trec peste umeri, în timp ce altele se leagă în jurul taliei. Există, de asemenea, șorțuri în diferite culori și modele. Alege designul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale și stilului tău.

     Ardette ofera o gamă variată de șorțuri de frizerie, perfecte nu doar pentru a proteja hainele clienților în timpul tratamentelor, ci și pentru tine. Disponibile în diferite culori și stiluri, există ceva aici pentru toată lumea.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!