Foarfece

Afiseaza: 1-24 din 49 produse

 Filtre
Foarfece - Foarfeca de filat dubla
-20% nou

     Ardette va propune o gama completa de foarfece de calitate de diferite tipuri: foarfeca tuns clasica, foarfeca tuns cu offset, foarfeca texturare, foarfeca de filat si foarfeca pentru stangaci.
     Pentru frizerii si barbierii care se ocupa zilnic de tunderea parului, foarfecele de tuns sunt cele mai importante instrumente ale meseriei. Foarfecele de tuns au lame special concepute pentru taierea parului si sunt fabricate din cel mai dur otel inoxidabil.
     Tăierea părului este o artă, iar a avea instrumentele potrivite este la fel de important ca și abilitatea de a le folosi în mod corespunzător. Aceste instrumente esențiale includ foarfeca de tuns și foarfeca de filat, care sunt disponibile într-o varietate de forme, dimensiuni și materiale.
     Foarfeca de tuns cu lama dreaptă este cea mai comuna și ca mai ușor de utilizat. Acesta este disponibilă în diferite dimensiuni, de la foarfecă scurtă de tuns părul la foarfecă mai lungă pentru tăierea secțiunilor mai mari de păr. De obicei, acest tip de foarfecă are o lama ascuțită și o lama mai plată, care ajută la precizia tăierii.
     Foarfeca de tuns cu lama curbată este ideală pentru tăierea părului în straturi. Acesta are o curbă în lama, ceea ce ajută la tăierea părului în unghiuri diferite și la crearea unui aspect mai texturat. Acest tip de foarfecă este, de obicei, mai scurtă decât cele cu lama dreaptă și este ideală pentru tunsurile scurte sau medii.
     Foarfeca de tuns cu lama micro-striată este perfectă pentru tăierea părului gros sau pentru a reduce volumul părului. Aceasta are o lama cu micro-striatii, care ajută la prinderea părului și la împiedicarea alunecării acestuia. De obicei, acest tip de foarfecă are o lama mai plată decât cele cu lama dreaptă și sunt ideale pentru tunsurile în strat sau în cascada.
    Foarfeca de tuns texturată este perfectă pentru crearea unui aspect texturat și pentru a adăuga volum și mișcare părului. Aceasta are o lama zimțată, care ajută la tăierea părului în straturi subțiri și la crearea unui aspect plin de viață. Acest tip de foarfecă este ideal pentru tunsurile medii sau lungi și sunt excelente pentru crearea unui aspect dezordonat sau ondulat.
     Atunci când alegeți foarfeca de tuns sau filat, este important să luați în considerare dimensiunea și greutatea acesteia. Foarfeca mai scurtă și mai ușoară este ideală pentru tunsurile scurte sau pentru tunsul precis al detaliilor, în timp ce foarfeca mai lungă și mai grea este ideală pentru tăierea secțiunilor mari de păr. De asemenea, este important să alegeți un material durabil, cum ar fi oțelul inoxidabil sau titanul, care va dura mai mult și va oferi o tăiere mai precisă.

Alegerea celor mai potrivite foarfeci de coafat poate face diferența !

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!