Freza unghii

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

     În ceea ce privește instrumentele necesare pentru realizarea și întreținerea unei manichiuri cu gel sau oja semipermanentă, precum și pentru îndepărtarea acestora, freza unghii sau pila electrică de unghii sunt esențiale pentru fiecare tehnician de unghii. Utilizarea acestor instrumente poate reduce semnificativ timpul de lucru, iar, cu toate că necesită o anumită instruire prealabilă și respectarea unor măsuri de siguranță, nu sunt foarte dificil de utilizat.

     Freza de unghii este un instrument destinat scurtării, șlefuirii și îngrijirii unghiilor mâinilor și picioarelor, precum și pentru îndepărtarea pielii. Pentru a putea fi utilizată în diverse lucrări, freza de unghii necesită utilizarea unor "biți". Acești biți reprezintă, de fapt, pile care sunt utilizate pentru a modela unghiile artificiale prin intermediul unei mișcări circulare. Acești biți sunt disponibili în diferite granulații, materiale, dimensiuni și forme, inclusiv biți de diamant și safir, de carbid și titan, sau ceramici.

    Ardette oferă o gamă variată de freze de unghii, disponibile în diferite dimensiuni și forme. Prin urmare, puteți alege freza unghii care corespunde nevoilor dvs. specifice.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!