Pelerina tuns

Afiseaza: 1-24 din 36 produse

 Filtre

     Pelerina tuns - Protejează-ți clienții de păr și substanțe chimice cu o gamă de pelerine de frizerie, într-o varietate de designuri și stiluri. Aceste pelerine de tuns sunt disponibile și în mărimi pentru copii, cu designuri distractive și interesante, fiind perfecte pentru a încuraja copiii să stea liniștiți și să se bucure de experiența lor.

    Există o varietate de pelerine de frizerie cu guler ajustabil, care protejează clienții de parul tuns si udarea accidentală, precum și pelerine de frizerie vintage, care îmbunătățesc tema unui salon de coafură. Nu uităm nici gulerele de unica folosință pe care le avem disponibile în stoc.

    Pelerinele de frizerie sunt piese de bază într-un salon de frizerie sau într-un salon de coafură. A fi acoperit cu o pelerină de frizerie face parte din experiență și este memorabil, în special pentru copiii care își fac prima tunsoare. Dar, după cum se spune, nu toate pelerinele sunt create la fel. De fapt, există multă gândire și experiență profesională care intră în pelerinele tuns. Poate suna surprinzător, dar există cu adevărat mai mult decât o bucată de pânză care se întinde peste clientul tău.

     Pelerinele de frizerie sunt menite să mențină clienții protejați și să respingă părul, astfel încât aceștia să se poată relaxa și să se bucure de timpul petrecut în salonul tău de frizerie sau de coafură. Fie că sunt acoperiți prea mult sau prea puțin, acest lucru poate crea disconfort atunci când clienții stau prea mult timp în scaunul frizerului sau al stilistului. De aceea, un frizer ar trebui să aleagă o marcă de pelerine de frizerie care are o reputație bună în domeniul frizeriei sau al saloanelor de coafură.

     Materialele pentru pelerinele de frizerie trebuie să fie rezistente la apă, rezistente la substanțe chimice, rezistente la decolorare, rezistente la vopsire și ușoare. Ușurința în întreținere și curățare este, de asemenea, un factor important în selecția acestor materiale. Deoarece aceste materiale sunt rezistente la apă și la vopsire, părul și murdăria nu se vor lipi de suprafața pelerinei. În cazul contactului cu produsele de păr și vopselele, aceste materiale sintetice trebuie doar spălate la mașină și apoi pelerina de tuns se lasă la uscat. Nu este nevoie de înălbitor puternic sau alte detergenți speciali.

     Pelerinele de frizerie prioritizează utilitatea înaintea designului. Cu toate acestea, Ardette combină fiabilitatea performanței cu designuri plăcute estetic, care reprezintă cultura părului și îmbunătățesc atmosfera salonului tău. Datorită versatilității materialelor folosite, pelerinele de frizerie pot fi disponibile în diferite culori, texturi și finisaje. Ceea ce contează cel mai mult la design sunt sistemele de închidere. Există mărci de pelerine de frizerie care utilizează velcro (cel mai popular), legături cu șiret, clipsuri sau benzi elastice pentru gât. Velcro, de exemplu, deși convenabil, permite părului tăiat să rămână prins între cele două părți ale velcro-ului. Benzi elastice (cleme metalice) pot să fie ajustate foarte ușor și sunt confortabile în timpul unei tunsori. Acest tip de închidere este cel mai fiabil și oferă o închidere sigură și discretă. Aceste tip de prindere rezolvă problemele care pot apărea în cazul utilizării altor tipuri de închideri.

     Pelerinele tuns oferite de Ardette - stil unic, performanță confortabilă și calitate durabilă, detaliate cu expertiză profesională reală. Durabile, ușoare, concepute pentru a îndepărta umezeala de pe corp. Pelerinele de frizerie se potrivesc tuturor datorită sistemului de ajustare la orice dimensiune de gât. Părul, apa și resturile alunecă de pe material. Ușor de întreținut, se spală simplu la mașină pe programul delicat și se lasă la uscat. Mărimea extra mare permite ca pelerina de tuns să acopere complet corpul și a spatele clientului.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!