Geanta frizerie · Rucsac

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre

Geanta si rucsac frizerie

 

     Păstrați instrumentele de frizerie în siguranță într-o geantă sau rucsac de frizerie!
     Avem în stoc o gamă largă de genți pentru frizerie și ruscace pentru ustensile, precum și valize pentru a vă păstra mașinile de tuns și trimmerele.
     Dacă căutați o geantă pentru frizerie, gama noastră nu vă va dezamăgi. Răsfoiți gama noastră largă de genți și ruscace pentru echipamente de salon și bărbieri. Ideale pentru frizerii mobili sau stilistii în mișcare, sau pentru tinerele coafeze care au nevoie de o modalitate organizată de a-și transporta echipamentul de la și către școală și locul de muncă.
     Descoperă gama noastră de genți profesionale pentru frizerie și rucsacuri, ideale pentru frizerii ce presteaza servicii la domiciliu.
     O geantă de calitate pentru frizerie este esențială pentru frizeri și reprezintă un accesoriu ideal pentru saloanele de coafură și frizerii, menținând foarfecele, pieptenii și accesoriile de păr în ordine.
     Aceste genți de frizerie și rucsacuri sunt concepute special pentru utilizare profesională. Sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și oferă spațiu amplu de depozitare pentru toate uneltele și echipamentele de frizerie. Alege o geantă de frizerie durabilă, elegantă și ideală pentru profesioniștii din domeniul coafurii.
     Gama noastră sofisticată și practică de genți profesionale pentru echipamentul de frizerie este ideală pentru frizerii independenți care prestează servicii la domiciliu. Echipamentul și instrumentele necesare pentru vizitele la clienți merită să fie organizate cu stil într-o geantă de frizerie solidă, de încredere și spațioasă. Ardette vă oferă o varietate de culori, modele, dimensiuni și design-uri pentru toate gusturile.
     Concepute cu mobilitate și comoditate în minte, rucsacurile și gențile de frizerie includ multiple compartimente și buzunare pentru a împiedica amestecarea instrumentelor tale. Cu aceste genți pentru frizerie, poți structura produsele tale de în mod corespunzător, pentru a le accesa într-un mod ordonat și la timp.
     Fie că ești un stilist în mișcare sau un student în căutare de o geantă de frizerie pentru colegiu, avem o varietate de opțiuni care să ți se potrivească. Selecția noastră include diferite stiluri, dimensiuni și design-uri pentru a se potrivi fiecărei preferințe, toate fiind fabricate din materiale de înaltă calitate. Descoperă ce ai nevoie pentru a-ți ține instrumentele si accesoriile la un loc acum!

     Alege acum geanta sau rucsacul de frizerie, adaptat nevoilor tale !

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!