Sfaturi utile pentru alegerea unui Pat Cosmetic

Sfaturi utile pentru alegerea unui Pat Cosmetic

     Patul cosmetic reprezintă un echipament esențial în fiecare salon de frumusețe. Este folosit pentru a oferi clienților dumneavoastră tratamente de înaltă calitate, precum și un nivel adecvat de confort. Dar cum alegeți un pat cosmetic potrivit pentru salonul dumneavoastră? Citiți articolul nostru pentru a afla ce aspecte ar trebui să aveți în vedere și care sunt diferitele tipuri disponibile.

 

Alegerea patului cosmetic potrivit

 

     Înainte de a căuta un pat cosmetic potrivit pentru salonul dumneavoastră, va trebui să știți cu adevărat de ce aveți nevoie. Un aspect important în acest sens este gama de servicii pe care doriți să le oferiți. Paturile cosmetice pot fi universale sau destinate tratamentelor specifice, cum ar fi pedichiura. Fiecare tip are anumite caracteristici pe care le vom menționa mai târziu în acest articol.

     Designul patului este, de asemenea, ceva la care ar trebui să acordați atenție, deoarece trebuie să se potrivească stilului general al salonului dumneavoastră. De ce este acest aspect important? Doriți să faceți o impresie bună asupra fiecărui client care intră în salonul dumneavoastră, așa că culoarea și designul unui pat cosmetic joacă un rol important aici.

     Un alt aspect crucial de luat în calcul este bugetul dumneavoastră. Prețurile paturilor cosmetice variază în funcție de factori cum ar fi funcționalitatea, metoda și gama de reglaj și materialele folosite. Stabilirea sumei pe care o puteți sau doriți să o cheltuiți pentru acest obiect vă va restrânge probabil opțiunile, făcând alegerea mai ușoară.

 

Ce trebuie să căutați în cazul unui pat cosmetic de înaltă calitate?

 

     O serie de caracteristici vor defini cât de practic este patul. Să începem cu aspectul de bază și cel mai important - confortul.

     Multe tratamente faciale, pentru piele sau pentru unghi, durează mult timp, mai ales dacă clienții aleg mai multe servicii. Confortul este de mare importanță dacă trebuie să stați în aceeași poziție pentru o perioadă lungă. În acest scop, spuma cu densitate mare este cel mai adesea folosită pe scaune și spătarele paturilor cosmetice de înaltă calitate, deoarece este atât confortabilă, cât și rezistentă la deformare. Acest lucru înseamnă că după mai multe ore de tratament, scaunul își va reveni întotdeauna la forma sa inițială.

     Un alt lucru la care ar trebui să fiți atenți este materialul. Așa cum s-a menționat deja, culoarea sa ar trebui să se potrivească designului general al salonului de frumusețe. Dar acesta nu este cel mai important aspect la care trebuie să fiți atenți. Asigurați-vă că alegeți un material potrivit. Acesta nu ar trebui să absoarbă lichide și ar trebui să fie ușor de curățat. Pielea ecologică este cel mai adesea folosită, deoarece nu numai că îndeplinește aceste cerințe, dar adaugă și o notă de eleganță. Mai mult, acordați atenție nivelului de rezistență la uzură. Doar nu doriți ca materialul să se zgârie sau să se rupă după câteva tratamente.

     Suporturile demontabile pentru brațe sunt un alt aspect de luat în considerare, deoarece vă oferă un acces mai bun pentru anumite tratamente. Dacă planificați să oferiți în principal tratamente de pedichiură, atunci cele mai bune ar fi scaunele de pedichiură dedicate. Acestea au suporturi separate pentru picioare care vă permit să ridicați doar un picior. O soluție practică sunt și pernele demontabile care umplu deschiderea pentru față în pernele pentru cap. Deschiderea pentru față este foarte convenabilă dacă clienții dumneavoastră trebuie să stea pe burtă, de exemplu, în timpul unui masaj sau a unui tratament pentru spate.

     De asemenea, acordați atenție bazei patului cosmetic. De obicei, există două opțiuni din care puteți alege - o bază stabilă cu pernițe antialunecare și una mobilă pe roți. Prima variantă este mai bună dacă nu aveți nevoie să mutați mobilierul. Pernițele nu numai că previn mișcarea necontrolată, dar protejează și podeaua împotriva zgârieturilor. Paturile cosmetice mobile pe roți vă permit să le mutați cu ușurință dintr-un loc în altul.

 

Pat cosmetica manual, hidraulic și electric

 

     Paturile cosmetice au, de asemenea, o gamă largă de reglaje, permițându-vă să adaptați ușor poziția la înălțimea clientului sau a angajatului, precum și la tipul de tratament. Reglajele pot consta în schimbarea înălțimii scaunului, a unghiului spătarului, a suporturilor pentru picioare și a capului sau posibilitatea de a ajusta scaunul la o poziție culcată. Diferite modele pot fi reglate în diferite moduri.

Pat cosmetica cu reglaj manual

      Paturile cosmetice cu reglaj manual sunt, de obicei, cele mai ieftine. Așa cum sugerează și numele, ajustările se fac prin schimbarea manuală a poziției, cum ar fi spătarul. Un avantaj al acestui tip de mobilier este că sunt foarte ușor de utilizat.

Pat cosmetica cu reglaj hidraulic

     O opțiune puțin mai scumpă sunt paturile cosmetice cu reglaj hidraulic. Ele sunt echipate cu pompe care vă permit să ridicați și să coborâți scaunul confortabil. De obicei, acestea pot fi rotite la 360°.

Pat cosmetica electrice

      Cea mai scumpă opțiune sunt paturile cosmetice electrice. Alimentate electric, acestea asigură reglarea rapidă și comodă. Setările sunt de obicei schimbate cu ajutorul telecomenzilor cu fir, iar unele modele au și opțiunea de control al picioarelor, permitând reglarea fără mâini de către utilizator. Când alegeți un pat cosmetic electric, acordați atenție nivelului de zgomot al motorului, care nu ar trebui să fie prea zgomotos. În caz contrar, clienții nu se vor simți confortabil în timpul tratamentelor.

 

Scaun tehnician pentru salonul de frumusețe

 

     Când alegeți un pat cosmetic, ar trebui să țineți cont și de scaunele pentru tehnicieni . Acest lucru se datorează faptului că paturile cosmetice sunt concepute pentru a oferi confort clienților dumneavoastră, dar scaunele pentru tehnician vor asigura angajaților o poziție confortabilă de lucru în timpul tratamentelor. Când stați pe scaun, mușchii și coloana vertebrală nu sunt la fel de predispuși la durere ca atunci când stați sau vă aplecați. Deci, ce scaun pentru tehnician ar trebui să alegeți?

     Ca și în cazul paturilor cosmetice, materialul joacă un rol important și aici. Acesta trebuie să se potrivească culorilor și stilului celorlalte echipamente și nu trebuie să absoarbă lichide. Unele modele vin cu huse detașabile, ceea ce face curățarea mult mai ușoară.

      În ceea ce privește confortul utilizatorului, se aplică aceleași reguli ca și în cazul unui pat cosmetic. Umplutura scaunelor și a spătarelor (dacă există) trebuie să asigure un nivel adecvat de confort și să nu se deformeze ușor, chiar și după multe ore de utilizare. Forma scaunului este un alt aspect important în acest caz. De obicei, puteți alege între taburete rotunde sau scaune cu șezut în forma de șa. Primul tip este mai ieftin și există o gamă mai mare de opțiuni. Cel de-al doilea tip este mai confortabil și reduce presiunea asupra coloanei vertebrale, minimizând astfel riscul de oboseală, precum și de dureri de spate sau de umeri. În acest caz, luați în considerare dacă sănătatea angajaților dumneavoastră nu este mai importantă decât economisirea puținilor bani.

      Ultimul lucru de luat în considerare este gama de ajustare. Cu scaunele de tehnician, puteți, de obicei, să ajustați înălțimea. Acest lucru vă permite să le adaptați la înălțimea angajatului sau la poziția patului cosmetic. În plus, scaunele profesionale au și opțiunea de ajustare a spătarului. Nu uitați să verificați dacă scaunul sau taburetul are roți, ceea ce va face mai ușor de mutat în timpul tratamentelor, fără a trebui să vă ridicați de fiecare dată.

 

Ce pat cosmetic ar trebui să alegeți - concluzie

 

     Cumpărarea unui pat cosmetic potrivit pentru salonul dumneavoastră de frumusețe necesită o analiză atentă și compararea diferitelor modele. Confortul clienților este cu siguranță o prioritate de top. Prin urmare, umplutura și materialul trebuie să fie de calitate suficient de înaltă pentru a face față utilizării intensive. În plus, asigurați-vă că puteți regla cu ușurință înălțimea și poziția patului cosmetic în funcție de cerințele tratamentelor pe care intenționați să le oferiți. Urmați sfaturile de mai sus și cu siguranță veți reuși să alegeți echipamentul potrivit.

 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!