Pamatufuri si Pulverizatore

Afiseaza: 1-24 din 24 produse

 Filtre

Pulverizator de frizerie:

 

    Un pulverizator de calitate superioară este un element indispensabil în orice salon de coafură. Pulverizarele de frizerie sunt un instrument necesar pentru coafori. La Ardette, oferim o gamă largă de pulverizatoare de frizerie din plastic.

 

    Când vine vorba de obținerea unor coafuri fabuloase, este esențial să ai instrumentele potrivite. Un astfel de instrument care este adesea neglijat este un pulverizator pentru apă. Un pulverizator de frizerie fiabil și bine proiectat poate face o diferență semnificativă în aplicarea și rezultatele produselor de coafare.

 

Importanța unui pulverizator de frizerie

 

  • Aplicare eficientă a produsului: Un pulverizator bine proiectat asigură distribuția uniformă și controlată a produselor de styling, permițându-vă să obțineți acoperirea dorită fără a risipi produsul.
  • Precizie și control: Pulverizatorul potrivit vă permite să vizați zonele specifice ale părului cu precizie, indiferent dacă doriți o ceață fină sau o aplicare concentrată.
  • Versatilitate în styling: Diferitele coafuri necesită niveluri variate de fixare și flexibilitate. Un pulverizator de firzerie de calitate oferă setări sau duze reglabile pentru a satisface diferitele preferințe de styling.

 

Pămătuf frizerie:

 

     Pentru un finisaj delicat, dar eficient, aveți nevoie de un pămătuf de frizerie. Utilizați pămătuful cu peri din nailon sau păr natural de cal pentru a îndepărta firele de păr de pe gât și umeri, astfel încât clienții să părăsească salonul curați și revigorați. Când ați terminat de îndepărtat părul, întoarceți pămătuful și așezați-l în poziție verticală pe baza sa plană direct pe masa de lucru. De asemenea, beneficiați de comoditatea de a îndepărta firele de păr și de a aplica pudră pe piele într-un singur pas. Comandați un pămătuf cu rezervă pentru pudră încorporat. Veți găsi modele unde pudra este eliberată rapid cu o simplă apăsare a unui buton.

 

     Pămătuf îndepărtează părul cu o atingere delicată, suficient de moale pentru pielea sensibilă, chiar și pe față. Bazele sunt disponibile în modele confortabile și sunt fabricate din diverse materiale, inclusiv lemn satinat. Alegeți între peri de lungimi diferite sau lățimi variate. Îndepărtați părul iritant de pe gât și față sau aplicați un strat subțire de pudră sau talc cu pămătuful pentru frizerie . Serviciul de ras și tăiere nu este complet până când nu ați îndepărtat acele fire de păr enervante.

 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!