De ce o masă de manichiură face diferența în salonul tău

De ce o masă de manichiură face diferența în salonul tău

De ce o masă de manichiură face diferența în salonul tău
     
     O masă de manichiură nu este doar o suprafață oarecare de lucru pentru a face o manichiură. Este construită special pentru a facilita munca unui tehnician de unghii. Nu numai că este benefică pentru tehnician de unghii, dar are și un impact asupra experienței clientului.

     Indiferent dacă deschideți un salon nou, redecorați salonul actual sau sunteți pur și simplu curioși, este important să știți de ce contează să aveți o masă de manichiură. In acest articol vom încerca să detaliem toate beneficiile de a avea o masă de manichiură în salonul dumneavoastră.

ASPECT PROFESIONAL

     Atunci când intri în aproape orice salon, cel mai probabil vor avea o masă de manichiură. La fel cum te-ai aștepta ca un doctor să aibă un stetoscop, un tehnician de unghii va avea o masă de manichiură. Este pur și simplu un standard profesional.

     Deci, dacă sperați să câștigați respectul clienților și al concurenței, o masă de manichiură este necesară. Să aveți o masă simplă, precum un birou sau o masă de bucătărie, ar putea crea impresia ca sunteți amator. Masa specializată vă conferă un aspect profesionist care îi informează pe oameni că vă ocupați și țineți la afacerea dumneavoastră.

MENȚINE ACCESORIILE LA ÎNDEMNĂ

     Desigur, masa nu se reduce doar la modul în care vă prezentați in fața clienților. Ea ușurează munca prin organizarea accesoriilor și menținerea acestora la îndemână. Cu sertare și rafturi integrate, puteți stoca și organiza cu ușurință toate accesoriile de care aveți nevoie. Acest lucru este foarte util deoarece menține suprafața mesei curată și vă oferă mai mult spațiu de lucru utilizabil pentru clientul dumneavoastră.

     De asemenea, puteți utiliza instrumente suplimentare de organizare, precum tăvi sau separatoare, pentru a menține accesoriile în ordine, astfel încât să fie ușor de găsit. Un sistem excelent este să aveți un sertar pentru oje, un altul pentru echipamentul de manichiură și un ultim sertar pentru aprovizionarea suplimentară, precum acetona și alte accesorii. Menținerea accesoriilor la îndemână este specialitatea mesei de manichiură, astfel încât să puteți lucra la performanța maximă fără a vă deplasa în jur în căutarea instrumentelor de lucru.

CONFORT PENTRU CLIENT

     Fără clienții dumneavoastră, afacerea dumneavoastră nu ar avea succes, așa că este important să puneți întotdeauna clientul pe primul loc. Aceasta poate include mici atenții, precum oferirea de băuturi gratuite sau reviste pentru confortul lor. Dar, atunci când stau în salon timp de ore întregi, trebuie să vă asigurați că se simt confortabil.

     Masa de manichiură este configurată pentru a oferi clientului cât mai mult confort posibil. Ii oferă un spațiu personal pe care nu trebuie să-l împartă cu alți clienți. De asemenea, este reglată la o înălțime confortabilă, cu suporturi capitonate pentru încheietura mâinii și un scaun reglabil, astfel încât corpul lor să fie cat mai relaxat în timpul procedurilor efectuate. Practic, masa de manichiură nu este doar pentru dumneavoastră, ci este și vitală pentru a menține clienții confortabili și mulțumiți.

ILUMINARE MAI BUNĂ

     Iluminarea de calitate este de cea mai mare importanță pentru calitatea lucrărilor dumneavoastră, precum și pentru ușurința cu care sunt realizate. Dacă nu aveți suficientă iluminare, puteți avea probleme la nivelul ochilor și vă puteți simți incomod.

     Mesele de manichiură au adesea o lumină incorporată, astfel încât indiferent unde este poziționată stația dumneavoastră în salon, veți avea iluminare adecvată. Lumina este de obicei pe un braț flexibil sau ajustabil, care poate fi mutat pentru a oferi cea mai bună vizualizare posibilă. In cazul în care optați pentru o masă de manichiură fără iluminare incorporată, este recomandat să achiziționați o lampă ungii pentru a ilumina spațiul de lucru.


UNGHII DE CALITATE SUPERIOARĂ

     Deși puteți avea abilități uimitoare de nail artist, o masă de manichiură vă poate ajuta să vă îmbunătățiți performanța. Datorită iluminării adecvate, suporturilor pentru mâini puteți poziționa clientul și avea o vizibilitate foarte bună.

     Nu există nimic mai rău decât o mână a unui client care se agită în timp ce pictați modele. O masă de manichiură vă ajută să aveți un control mai bun asupra situației. Dacă doriți să obțineți cel mai bun rezultat posibil, luați în considerare investiția în echipamentul adecvat pentru a face acest lucru. O masă de manichiură este instrumentul care vă ajută să obțineți cele mai bune unghii posibile.

UȘOR DE CURĂȚAT

     Deoarece lucrați în fiecare zi cu ojele și substanțele chimice dure, precum acetona, înseamnă că aveți nevoie de o masă de manichiură rezistentă. In majoritatea cazurilor, mesele albe sau din lemn sunt acoperite de diferite culori de oje care s-au adunat de-a lungul anilor, fără a mai menționa lipsa finisajului de pe masă din cauza varsării repetate de acetona.

     Atunci când lucrați, ultimul lucru de care vă doriți să vă faceți griji este modul în care afectați masa pe care lucrați. O masă de manichiură este special proiectată pentru tipul dumneavoastră de activitate, astfel încât blatul mesei va rezista la acetona și oje. Astfel, investiția în echipament vă va duce mult mai departe decât achiziționarea unei mese care este sortită să fie distrusă în câteva luni de utilizare.

DIMENSIUNEA PERFECTĂ PENTRU DVS. ȘI CLIENT

     Nu vă doriți ca masa dvs. să fie prea mare, deoarece nu veți putea ajunge la client. Prea mică și vă veți călca unul pe altul sub masă. Doriți să fie exact potrivită, astfel încât să fiți la distanța perfectă unul față de celălalt și să puteți lucra confortabil pe unghiile lor fără să fiți prea aproape și personal.

     Masa de manichiură elimină toate incertitudinile legate de alegerea unei mese de dimensiuni potrivite. Este construită ținand cont de necesitațile tehnicienilor de unghii și ale clienților, astfel dupa achiziție să vă așezați și să începeți imediat lucrul.

POSTURA CORECTĂ

     Când stați într-o poziție prelungită, este important să utilizați o postură corectă pentru a vă proteja corpul de leziuni. Masa de manichiură a creat o modalitate de optimizare a posturii pentru a promova sănătatea și bunăstarea corpului dumneavoastră.

     Unul dintre modurile în care face acest lucru este prin ajustarea la înălțimea potrivită. Acest lucru înseamnă că nu va trebui să vă întindeți sau să vă aplecați, astfel încât coloana vertebrală și umerii să fie aliniați. De asemenea, poate oferi suport pentru încheietură, astfel încât încheieturile să nu fie supuse unei presiuni excesive și să rămână flexate pentru o perioadă lungă de timp. În ansamblu, masa de manichiură este ergonomică și susține mișcările naturale ale corpului pentru a-l menține în cea mai bună formă posibilă.

MOBILITATE

     Unele saloane sunt foarte mici, ceea ce înseamnă că trebuie să profitați din plin de fiecare centimetru din spațiul pe care îl aveți. Ceva care vă poate ajuta în acest sens este de a avea echipament mobil și nu fix. Unele mese de unghii vin cu roți, astfel încât să puteți muta stațiile în jur. Acest lucru poate fi util pentru a muta masa de manichiură atunci când nu se lucrează, astfel încât să aveți mai mult spațiu pentru dumneavoastră și pentru clientul dumneavoastră.

      Mobilitatea poate fi, de asemenea, un avantaj dacă vă place să redecorați și să rearanjați des aspectul salonului. În loc să trebuie să cărați mese mari, puteți alege una cu roți pentru a face procesul mai ușor.


MAI MULTE STAȚII ÎNTR-UNA SINGURĂ

      A avea mai multe zone în salonul dumneavoastră, precum o zonă de manichiură și o zonă de uscare, ocupă mult spațiu. De asemenea, poate fi obositor pentru clientul dumneavoastră să se deplaseze prin tot salonul în timpul vizitei lor. O masă de manichiură poate combina toate acele zone într-una singură pentru a face experiența mai plăcută.

      Suprafața superioară a mesei o puteți folosi pentru aplicarea și îndepărtarea ojei vechi. Zona de raft poate găzdui o lampă UV pentru a usca oja chiar la masa dumneavoastră. Puteți chiar plasa un ventilator de uscare sub masă, astfel încât clientul dumneavoastră să-și poată usca unghiile de la picioare, dacă este necesar. Masa de manichiură este cu adevărat o unealtă multifuncțională.

CONCLUZIE

      Masa de manichiură este mai mult decât o simplă stație de lucru. Aceasta îmbunătățește performanța dumneavoastră, asigurând în același timp confortul atât pentru dvs., cât și pentru clientul dumneavoastră. Face munca mai ușoară și mai funcțională pentru o zi eficientă de lucru. Ardette oferă gama largă de modele de mese de manichiură pentru a satisface toate nevoile dvs. și pentru a îmbunătăți funcționalitatea și estetica salonului dumneavoastră.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!