Mobilier frizerie

Afiseaza: 1-24 din 102 produse

 Filtre
Mobilier frizerie - Scaun frizerie ·  Aaron BarberPub
-10% nou

      Suntem aici pentru a vă ajuta să transformați salonul dvs. într-un spațiu revitalizat! Răsfoiți gama noastră completă de mobilier pentru frizerie, inclusiv scaun de frizerie, scafă coafor, oglindă pentru salon, scaun pentru barber, masă pentru masaj, masă pentru manichiură și birou de recepție. Restilizați-vă salonul cu gama noastră exclusivă de mobilier, care oferă ceva pentru fiecare frizerie!
     Fie că sunteți în căutarea de mobilier pentru salonul dvs de înfrumusețare sau doriți să înlocuiți mobilierul învechit, vă furnizăm tot ceea ce aveți nevoie pentru a face ca salonul dvs. să arate minunat!
     Mobilierul și decorul dvs. nu numai că definesc identitatea, atmosfera și ambianța salonului dvs., ci pot influența și generarea de venituri. Mobilierul pentru frizerie poate atrage cu ușurință noi clienți și poate face ca cei existenți să se simtă confortabil și relaxați!
      Mobilierul poate conferi acel aspect profesional pentru salonul dvs. de înfrumusețare, salonul de coafură sau salonul de manichiură. Pentru saloanele de coafură, scaunele de coafat sunt folosite timp îndelungat, așa că trebuie să fie confortabile și elegante. Pentru un salon de înfrumusețare, paturile pentru cosmetică, fotoliile spa și scaunele pot contribui la relaxare și confort.
      Știm cât de important este ca salonul dvs. să arate impecabil. A avea mobilierul de salon potrivit reflectă serviciile de înaltă calitate pe care le oferiți, fie că vă specializați în coafură, unghii, înfrumusețare sau tratamente terapeutice.
     Revigorați-vă spațiul și oferiți un loc confortabil pentru clienții dvs. să se relaxeze și să se destindă cu gama noastră de mobilier pentru salon de înfrumusețare si frizerie. Avem în stoc totul, de la scaune de frizerie și mase de manichiură la ucenice coafor si scafe. Combinând stilul și durabilitatea, echipamentul nostru de salon este o bună opțiune pentru profesioniștii în căutare de mobilier de salon de calitate.
     Contactați-ne astăzi pentru a începe consultația sau răsfoiți site-ul nostru pentru a cumpăra mobilier pentru frizerie, salon de coafură, salon de manichiură sau salonul de spa.
      Fie că planificați o transformare a salonului dvs. de coafură sau de înfrumusețare existent, sau începeți o nouă afacere, gama noastră vastă de mobilier profesional pentru salon de coafură și înfrumusețare este adaptată pentru fiecare buget. Cu o variatate largă de stiluri, selecția noastră de scaune frizerie, paturi cosmetice, mese pentru unghii, ucenice și scaune pentru barber vă va ajuta să creați aspectul și atmosfera pe care le aveți în minte.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!