Foarfeca filat

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

      Foarfeca de filat părul este unul dintre cele mai ușoare instrumente de utilizat pentru a adăuga textură și a reduce din volumul părului, obținând astfel un stil bine echilibrat. Foarfeca de filat are un design distinctiv, cu crestături incorporate într-o parte, în timp ce cealaltă parte rămâne netedă. Sunt acești "dinți" care oferă unui frizer sau hairstylist posibilitatea de a tăia mai puțin păr pe mișcare decât ar face-o în mod obișnuit cu foarfeca de tuns, conferind astfel un aspect subțire și texturat.

 

Foarfeca de filat se împarte în două tipuri principale:

 

  • Foarfeca de filat cu dinți fini pe ambele părți ( foarfecă de filat dublă ): Aceasta este recomandată în special pentru filarea părului uscat și taie aproximativ o treime din numărul firelor de păr selectate la fiecare închidere. Aceasta oferă un aspect fin, texturat și controlat.
  • Foarfeca de filat cu dinți pe o singură parte: Aceasta este recomandată în special pentru părul foarte des, deoarece la fiecare închidere taie aproximativ jumătate din părul selectat. Este potrivită pentru a reduce volumul și a crea un aspect mai lejer.

 

     Este important de menționat că foarfeca de filat este un instrument complementar în procesul de tuns sau aranjare a părului și nu ar trebui folosită pentru a construi forma sau structura generală a coafurii. Nu folosiți foarfeca de filat pentru a crea forma, ci pentru a 'decora' forma pe care ați creat-o. Foarfeca de filat ar trebui folosită în ultimii 10 la sută din procesul de tundere.

     Un alt aspect esențial în utilizarea unei foarfece de filat este poziționarea corectă a dinților și direcția în care este orientată aceasta în timpul tăierii. Foarfeca de filat taie porțiuni de păr mai scurte, astfel că apropierea excesivă de scalp sau linia părului poate cauza probleme. Firele de păr mai scurte pot începe să se ridice de pe cap, similar cu situația în care o șuviță este tăiată prea scurt și stă în picioare. Iar dacă foarfeca de filat parul este orientată în direcția opusă creșterii firelor de păr în momentul tăierii, rezultatul va fi o secțiune vizibilă, grosolană și plasată greșit.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!