Forfecute

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

     Există numeroase modele de forfecuțe din care puteți alege, dar multe lasă clienții nemultumiți pentru că zdrobesc unghiile în loc să le taie. O pereche bună de forfecuțe pentru unghii ar trebui să aibă lame ascuțite, astfel încât unghiile să poată fi tăiate ușor. Pe lângă asta, este important ca forfececuțele să fie confortabile în mână și să nu creeze disconfort la utilizare. Ardette oferă o varietate de opțiuni când vine vorba de forfecuțe pentru unghii, dar ne asigurăm întotdeauna că calitatea este ridicată.

 

Forfecuțe pentru unghii cu vârfuri diferite

      Forfecuțele pentru unghii nu sunt toate la fel. Puteți observa acest lucru doar uitându-vă rapid la selecția noastră. Modelele individuale diferă mai ales în forma vârfurilor:

 

  • Vârfuri medii-late sunt cele mai potrivite pentru tăierea unghiilor și a cuticulelor. Aceste modele sunt numite forfecuțe pentru unghii și cuticule.
  • Forfecuțe cu vârfuri mai late sunt pur și simplu numite forfecuțe pentru unghii.
  • Forfecuțele cu vârf special ascuțit au lame late care se subțiază către vârf. Sunt perfecte pentru tăierea cuticulelor și a unghiilor.
  • Forfecuțele pentru unghii de la picioare au vârfuri mai groase și sunt și mai lungi și mai late decât cele standard pentru unghii.
     

Forfecuțele pentru unghii din oțel inoxidabil

      Majoritatea forfecuțelor pentru unghii oferite de Ardette sunt fabricate din oțel inoxidabil rezistent la rugină. Acest lucru înseamnă că sunt protejate împotriva coroziunii și ruginii. În plus, forfecuțele pentru unghii fabricate din oțel inoxidabil sunt de asemenea de înaltă calitate și foarte confortabile în utilizare. Tăierea unghiilor cu ele este floare la ureche.

 

Care sunt forfecuțele pentru unghii potrivite pentru mine?

      La această întrebare nu este întotdeauna ușor de răspuns. Un factor important de luat în considerare este ceea ce doriți să tăiați cu forfecuțele pentru unghii. Dacă doriți doar să vă tăiați unghiile de la mâini, puteți lua o pereche de forfecuțe standard pentru unghii. Dacă doriți să folosiți forfecuțele și pentru tăierea unghiilor de la picioare, este mai bine să optați pentru foorfecuțe speciale pentru unghii de la picioare. Persoanele cu unghii subțiri ar putea, de asemenea, să le taie cu forfecuțele standard pentru unghii.

      Forfecuțele pentru unghii și cuticule sunt, de asemenea, excelente pentru unghiile care nu sunt prea groase, plus că le puteți folosi și pentru a tăia cuticulele. În orice caz, ar trebui să țineți cont de următoarele: Dacă tăiați unghii prea groase, lamele forfecuțelor se vor toci rapid și va trebui să le ascuțiți.

 

Forfecuțele pentru cuticule

      Forfecuțele pentru unghii sunt familiare pentru majoritatea persoanelor. Ceea ce mulți nu știu este că există și forfecuțe speciale pentru cuticule, care sunt destinate tăierii oricăror porțiuni de cuticule care ies în afară. Forfecuțele pentru cuticule sunt caracterizate în special prin vârfurile lor subțiri și ascuțite. Aici se manifestă cu adevărat calitatea forfecuțelor pentru cuticule. Dacă lamele forfecuțelor nu au fost tăiate curat, este imposibil să tăiați cuticulele în mod eficient.

 

Forfecuțele pentru cuticule - ne pasă de calitate

      După cum am menționat deja, calitatea forfecuțelor pentru cuticule contează foarte mult pentru noi. Ne preocupăm să oferim clienților noștri forfecuțe pentru cuticule de înaltă calitate. Lamele forfecuțelor sunt ascuțite și curate, astfel încât chiar și cele mai mici bucăți de piele pot fi tăiate ușor.

Recomandăm achiziționarea forfecuțelor pentru cuticule din oțel inoxidabil. Avantajul acestora este că sunt rezistente la coroziune și au o durată lungă de viață. Pe lângă asta, modelele disponibile arată și grozav.

 

Cum să tăiați cuticulele cu forfecuțele pentru cuticule

      Utilizarea corectă a forfecuțelor pentru cuticule nu este atât de dificilă și nu diferă prea mult de utilizarea forfecuțelor pentru unghii. Cel mai important lucru de reținut este să folosiți forfecuța doar pentru a tăia cuticulele, altfel se vor toci rapid.

      În principiu, puteți îndepărta orice fel de piele a cuticulei care iese în afară de pe degete și de pe picioare. Aveți grijă să nu tăiați prea mult din cuticulă și să tăiați cu prudență în jurul patului unghial. O completare excelentă a rutinei de îngrijire a cuticulei este un ulei pentru cuticule, care hrănește pielea cu minerale valoroase. Aplicați simplu uleiul în locurile în care ați îndepărtat cuticula și lăsați-l să se absoarbă.

 

Îngrijirea forfecuțelor pentru cuticule

      Vârfurile forfecuțelor pentru cuticule sunt foarte sensibile și ar trebui să fie întotdeauna protejate ( într-un etui de protecție, husă etc.). De asemenea, recomandăm aplicarea câtorva picături de ulei la articulația foarfecelor din când în când. Acest lucru va asigura că forfecuțele pentru cuticule vor funcționa impecabil și vor putea fi ușor deschise și închise. Foarte important: Forfecuțele pentru cuticule nu ar trebui să rămână umede pentru perioade lungi de timp întrucat pot prinde rugină. Din acest motiv, forfecuțele ar trebui să fie întotdeauna depozitate într-un loc uscat.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!