Foarfeca tuns caini

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Foarfeca de Tuns Câini: Alegerea Perfectă pentru Grooming Profesional

 

     La fel ca și pentru frizerii umani, tunsul câinilor necesită folosirea de foarfece, sau mai precis, de foarfece special concepute pentru a tunde blana câinilor. Utilizarea corectă a acestui tip de foarfece nu doar că face treaba mai ușoară și mai eficientă, dar este și mai sigură atât pentru groomer, cât și pentru animal. Există trei tipuri principale de foarfece - cu lame drepte, cu lame curbate și foarfece de filat. Primele două sunt tipuri tradiționale de foarfece, dar diferă în forma lamelor și, implicit, în utilizare. Foarfeccele de filat sunt folosite pentru a tunde sau amesteca blănuri groase într-o textură și formă mai ușor de gestionat.

     Foarfecele pot avea și alte caracteristici variate, cum ar fi foarfecă pentru stângaci sau dreptatici, având un apărător pentru o prindere mai bună și vârf rotunjit pentru siguranța tăierii în zona facială. Indiferent de tipul de foarfecă pe care o căutați, sau dacă doriți un set complet de foarfece, Ardette oferă o varietate de tipuri și mărci care vă vor satisface cu siguranță!

      Foarfecele de Tuns Drepte pentru Câini sunt cel mai comun tip de foarfece de grooming și sunt foarte versatile în utilizare. Acestea pot fi folosite pe majoritatea blănurilor și vin în diferite dimensiuni, cu foarfece mai lungi potrivindu-se mai bine câinilor de talie mare. Pe lângă groomingul general, aceste tipuri de foarfece sunt excelente pentru a tăia linii drepte și pentru a face finisaje ordonate. Sunt cunoscute pentru ascuțimea lor, așa că trebuie să fiți atenți, în special cu un animal agitat sau nervos. La Ardette, credem că alegerea corectă a foarfecelor este una dintre cele mai importante decizii pe care le poate lua un groomer. De aceea, oferim o gamă variată de toate tipurile de instrumente, inclusiv foarfeci drepte pentru câini. Indiferent dacă aveți nevoie de foarfece ușoare sau grele, lungi sau scurte, pentru stângaci sau pentru dreptaci, avem setul perfect de foarfece pentru dvs., așa că cumpărați de pe Ardette.ro astăzi.

     Foarfecele de Tuns Curbate pentru Câini fac tunsul câinilor un lucru simplu atunci când vine vorba de modelare și tăiere pe o curbă. Lungimea foarfecelor și unghiul de curbare pot varia în funcție de nevoile de grooming, dar orice curbă va fi mult mai ușoară și mai precisă decât încercarea de a folosi foarfecle drepte pentru acest scop. În special pentru zonele precum urechile, labele și conturarea feței, acestea sunt mai sigure și mai precise, mai ales cu un client mai nervos. Cu cât foarfeca este mai mare, cu atât curbura este mai graduală, astfel că foarfecele mai mari sunt mai potrivite pentru câinii mai mari.

     Foarfeca de Filat pentru Câini subțiază blana unui câine cu blană densă și amestecă blana pentru un aspect moale și uniform. Dinții înclinați ai foarfecelor de filat duble par ca un pieptene, dar au lame astfel încât să îndepărteze doar o fracțiune din blana pe care o taie, lăsând o mare parte intactă, dar cu o textură mai subțire. Foarfecele de filat clasice sunt asemănătoare, dar au lama cu dinte înclinat pe o parte și lamă ascuțită pe cealaltă parte. Acestea sunt folosite pentru stilizare și modelare și sunt apreciate pentru precizie și pentru faptul că nu lasă urme. Ardette vinde o gamă largă de foarfece de filat, precum și kit-uri de foarfece pentru a face procesul de grooming mai ușor și mai eficient în salonul dvs.

     Când vine vorba de uneltele profesionale pentru tunsul câinilor, utilizarea instrumentului potrivit face întotdeauna tăierea mai ușoară. Dar uneori, găsirea instrumentului potrivit poate fi dificilă. Ardette vă oferă foarfece de tuns pentru câini speciale pentru acei groomeri care au nevoie de ceva puțin mai neobișnuit. Cumpărați de la noi pentru o selecție excelentă, calitate și valoare în fiecare zi.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!