Aplicare Polygel cu tipsuri reutilizabile

Aplicare Polygel cu tipsuri reutilizabile

Aplicare Polygel cu tipsuri reutilizabile dual form

     Cu toții ne dorim să avem unghii frumoase și rezistente, iar cu tehnologia și produsele inovative din ziua de astăzi, acest lucru este cu atât mai ușor de obținut. Unul dintre cele mai recente produse în domeniul manichiurii este polygelul, un material hibrid care combină avantajele gelului și ale acrilului pentru a oferi unghii rezistente și cu un aspect natural. În comparație cu alte metode de extensie a unghiilor, cum ar fi gelul sau acrilul, tehnologia polygel oferă o mulțime de avantaje și poate fi ușor aplicat și modelat pentru a obține un aspect natural și elegant.

     Polygelul este un material relativ nou în lumea manichiurii și este o opțiune populară pentru femeile care doresc să obțină unghiile lungi și rezistente. Iată câteva dintre avantajele folosirii polygelului:
 

  • Durabilitate: Polygelul este un material rezistent și durabil, care poate dura până la trei sau patru săptămâni fără să se cioblească sau să se dezlipească.
  • Aspect natural: În comparație cu alte tehnici de extensie a unghiilor, cum ar fi gelul sau acrilul, polygelul are un aspect mai natural și mai subțire, asigurând un aspect mai delicat și natural al unghiilor.
  • Ușor de aplicat: Polygelul este ușor de aplicat și poate fi modelat cu ușurință, astfel încât poate fi folosit pentru o varietate de modele de manichiură.
  • Nu are miros neplăcut: În timpul aplicării, polygelul nu are miros neplăcut, ceea ce îl face mai confortabil de utilizat decât alte materiale de construcție a unghiilor.
  • Nu dăunează unghiilor naturale: Polygelul este mai puțin daunător pentru unghiile naturale decât acrilul sau gelul, deoarece nu conține componente chimice agresive care pot provoca deteriorarea unghiilor.

Dacă ești nou în utilizarea polygelului, poate fi dificil să știi de unde să începi. În acest articol, vom explica cum să aplici polygel cu tipsuri dual forms pentru unghii perfecte.

Pasul 1: Pregătește-ți unghiile

     Înainte de a aplica polygel, asigură-te că unghiile tale sunt curate și uscate. Începe prin îndepărtarea oricărui rest de lac de unghii sau alte produse pentru unghii. Apoi, taie și modelează unghiile la dimensiunea și forma dorită. Împingeți cuticulele și odată ce unghiile tale sunt gata, încearcă câteva tipsuri ( sau matrițe pentru unghii ) și selectează dimensiunea care se potrivește cel mai bine cu forma unghiei tale.

Pasul 2: Aplică primer

     Înainte de a aplica polygelul, trebuie să aplici primer. Primerul este un lichid care ajută la fixarea polygelului și prevenirea dezlipirii acestuia de unghie. Pentru a aplica primerul, trebuie să aplici o cantitate mică pe fiecare unghie și să-l lași să se usuce complet.

Pasul 3: Utilizează tipsurile polygel

     Tipsurile polygel sunt o unealtă utilă pentru aplicarea polygelului. Acestea sunt forme flexibile din plastic care se potrivesc perfect pe unghia ta naturală și permit aplicarea polygelului pentru a crea forma dorită. Înainte de a începe să aplici polygel, asigură-te că tipsurile sunt curate și uscate.
aplicare_polygel

Pasul 4: Aplică polygelul

      Pentru următorul pas, ai la îndemână pensula pentru polygel cu spatulă. Înmoaie fiecare capăt în soluție modelare polygel pentru a ușura aplicarea. Cele mai multe dintre kiturile noastre PolyGel includ o soluție modelare polygel și pensulă pentru polygel cu spatulă, însă puteți utiliza și alcool izopropilic ca alternativă.
     Apoi, ia o cantitate mică de polygel și aplică-l pe tipsul reutilizabil. Folosește pensula de polygel pentru a întinde și uniformiza mixul pe toată suprafața tipsului. Asigură-te că stratul de polygel este uniform și nu are gropițe sau denivelări.
     
Ceea ce este grozav aici este în procesul de aplicare a Polygel nu trebuie să vă grăbiți ca în cazul acrilului, deoarece polygel nu se usucă la aer. Procesul de uscare are loc doar atunci când polygel este expus la raze UV!

Pasul 5: Aplică tipsuri polygel

     Apoi, ia tipsurile polygel și presează-le cu grijă pe unghiile tale naturale, asigurându-te că se potrivesc perfect cu dimensiunea și forma unghiilor tale. Apasă cu grijă tipsurile pentru a elimina orice bule de aer și a asigura aderența perfectă.

Pasul 6: Intarește polygelul sub lampa UV sau LED

     După ce ai aplicat tipsurile polygel, trebuie să întărești polygelul sub o lampă UV sau LED. Acest lucru ajută la fixarea polygelului și la prevenirea dezlipirii acestuia de unghie. Înainte de a pune sub lampa, asigură-te că orice exces de polygel este curățat și netezit cu ajutorul unei pensule de polygel. Ține cont de timpul de întărire recomandat de producătorul de polygel. În general, timpul de întărire este de 60-90 de secunde sub lampa LED sau 2-3 minute sub lampa UV.
aplicare poligel cu tipsuri reutilizabile

Pasul 7: Indepartează tipsurile polygel

     După ce polygelul s-a întărit complet, trebuie să îndepărtezi tipsurile polygel. Cu ajutorul unei pensete sau a unui instrument special, apasă cu grijă pe marginile tipsurilor și trage cu delicatețe pentru a le îndepărta. Asigură-te că polygelul este fixat bine pe unghie și nu se dezlipește.

Pasul 8: Redă formă și finisează

     După ce ai îndepărtat tipsurile polygel, ai unghii cu o formă și dimensiune perfectă. Poți să începi să le modelezi și să le finisezi cu ajutorul unei pile de unghii. Modelează unghiile la forma dorită și finisează cu ajutorul unei pile cu granulație mai fină pentru a le netezi și a le da un aspect natural.

Pasul 9: Aplică lacul de unghii și uleiul de cuticulă 

     După ce ai finisat unghiile, poți să aplici lacul de unghii și uleiul de cuticulă pentru a le proteja și hidrata. Asigură-te că lacul de unghii este complet uscat înainte de a aplica uleiul de cuticulă.
     Dacă utilizezi un polygel color PIKO, îți rămâne doar să sigilezi manichiura cu un top coat.


aplicare poligel cu tipsuri reutilizabile pentru polygel

 

      Procesul de aplicarea polygel cu tipsuri polygel poate părea complicat la început, dar cu puțină practică, poți obține un aspect natural și durabil pentru unghiile tale. Asigură-te că urmezi pașii de mai sus cu atenție și că respecți timpul de întărire recomandat de producătorul de polygel. Cu aceste informații, ești pregătită să îți creezi propriul stil de manichiură cu polygel!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!