Rubber Base - ce este și la ce te ajută?

Rubber Base - ce este și la ce te ajută?

Rubber Base - ce este și la ce te ajută?

     Ce este un Rubber Base și de ce este important? Dacă optezi pentru manichiura cu ojă semipermanentă sau gel, este important să știi ce este un Rubber Base.
     În acest articol încercăm să răspundem la această întrebare și la multe altele.

Ce este un Rubber Base?

     Un Rubber Base este un tip de bază cu textură cauciucată care a fost special creată pentru a maximiza aderența dintre placa unghială și oja semipermanentă sau gel. Stratul de Rubber Base aplicat va împiedica desprinderea ojei sau a gelului și va face suprafața unghiei mai netedă înainte de aplicarea ojei semipermanente sau a gelului.

     Ai putea crede că unghiile tale deja sunt netede, dar dacă te uiți cu atenție, vei vedea că sunt acoperite cu mici denivelări și caneluri, ceea ce înseamnă că sunt de fapt foarte texturate. Stratul de Rubber Base are rolul de a netezi suprafața unghiei și de a asigura rezistența unghiilor fragile. Poate fi folosită singură sau în tehnica ojei semipermanente și a unghiilor cu gel.

    Este ușor de aplicat, ceea ce o face o opțiune ideală mai ales dacă îți faci unghiile singură acasă.

     Colecția Base Coat Rubber PIKO este o gamă de baze tip Rubber Base, care include nuanțe naturale, apropiate de culoarea unghiilor. Acestea sunt ideale de folosit în tehnica manichiurii French, pentru a consolida unghia în pregătirea construcțiilor cu gel, dar și ca o culoare în sine.
     Descope colectia -> Ardette - distribuitor oficial brand Piko !

Este Rubber Base bun pentru unghiile tale?

     O bază Rubber Base este adesea folosită pentru a întări unghiile, mai ales dacă sunt fragile și denivelate. Dacă ai unghii care se exfoliază ușor sau sunt casante și se rup cu ușurință, ai putea lua în considerare utilizarea unei baze de tip Rubber Base.

     Cu toate acestea, este important de reținut că Rubber Base nu este concepută pentru a îmbunătăți sănătatea unghiilor. Baza adaugă rezistență prin crearea unui nou strat deasupra unghiei, dar nu hrănește și nu îmbunătățește sănătatea acesteia.

Care este diferența dintre un Base Coat și un Rubber Base Coat?

     Un Base Coat de orice tip este definit ca un strat care aderă atât la placa unghială cât și la stratul de culoare de deasupra.

     Este posibil să fii deja familiarizată cu conceptul de aplicare a unui Base Coat și, dacă da, ai putea crede că o bază de tipul Rubber Base Coat este în esență același produs. Cu toate acestea, nu este.

     Baza Rubber Base Coat este vizibil mai vâscoasă decât baza Base Coat obișnuită, și veți observa că necesită mai mult timp pentru uscare odată aplicată pe unghie. De asemenea, s-ar putea să vedeți că lichidul se lipește de perie atunci când începeți să utilizați produsul.

     Ele servesc, totuși, aceluiași scop. Ambele sunt menite să creeze o mai bună aderență între unghie și gelul pe care urmează să îl aplicați deasupra. Aplicarea unui Base Coat seamănă mai mult cu aplicarea unui strat de apă și oferă un grad mic de aderență și flexibilitate.

     Rubber Base este în prezent foarte popular și oferă mult mai multă flexibilitate și aderență decât baza pentru unghii standard. Este ideală pentru clienții care au unghiile foarte fragile, care altfel nu ar putea purta oje semipermanente sau gel.

     Merită să încercați un Rubber Base, mai ales dacă descoperiți că gelul tinde să se dezlipească de unghii și nu puteți obține un grad bun de aderență.

Cum se aplică o bază Rubber Base ?

     Din fericire, baza Rubber Base este destul de ușor de aplicat și o poți aplica chiar acasă dacă nu vrei să mergi la un salon pentru a-ți face unghiile.

Pentru a face acest lucru, urmați pașii de mai jos:

  • Readuceți unghia la starea sa naturală, îndepărtând orice ojă sau gel folosind acetonă 100%. Continuați până când unghia este absolut curată și nu există nimic pe suprafața ei. Orice impurități rămase vor împiedica Rubber Base să funcționeze corect.
  • Împingeți cuticulele și scăpați de orice piele moartă rămasă pe suprafața unghiilor. Acest lucru vă va oferi o suprafață bună cu care să lucrați.
  • Luați o pilă de unghii cu granulație 180 și folosiți-o pentru a pili ușor pe suprafața unghiei naturale. Acest lucru este important pentru ca baza Rubber Base să adere, făcând-o să se lipească considerabil mai bine. Deși unghia ta este oarecum aspră, această pilire ajută.
  • Îndepărtați praful și ștergeți unghiile cu acetonă.
  • Aplicați un strat subțire de Rubber Base, începând de la cuticulă și avansând spre exterior.
  • Întăriți stratul de Rubber Base cu lampă LED sau UV timp de 60 de secunde ( pentru o lampă de 48 W ).

     Este tot ce trebuie să faceți pentru a crea un strat de Rubber Base și apoi puteți adăuga oja semipermanentă sau gel UV. Ori dacă folosiți un Rubber Base ce conține și pigmenți de culoare, puteți doar să finisați cu un strat de Top Coat.

Concluzii

     Dacă unghiile tale se exfoliază și se rup ușor, dacă straturile de gel se desprind cu ușurință, poate fi din cauza faptului că unghiile tale sunt fragile. În acest caz, o bază Rubber Base ar putea fi o opțiune excelentă pentru îmbunătățirea aderenței dintre stratul de ojă semipermanentă sau gel și unghie. Rubber Base îți nivelează și întărește unghia, pregătind suprafața pentru gel sau ojă.

Descopera colectia Lilac Rubber Base

Lilac Rubber Base pigmentat

 

     Nota: Acest site nu are scopul de a oferi sfaturi profesionale sau medicale. Tot conținutul de pe ardette.ro este doar în scop informativ. Toate sfaturile ar trebui urmate pe propria discreție.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!