10 lucruri pe care trebuie să le știi despre Polygel

10 lucruri pe care trebuie să le știi despre Polygel

10 lucruri pe care trebuie să le știi despre polygel

 

     Știm cu toții cât de dificil este să obții și să menții aspectul perfect al unghiilor! Ei bine, ar putea exista un răspuns la toate problemele tale și acesta este extensiile de unghii cu polygel!
Tradiționala manichiură cu gel sau oja semipermanentă fie vă afectează prea mult unghia naturală, ajunge să se ciobiască și să se rupă după doar o săptămână, fie pur și simplu unghiile par prea voluminoase.
Extensiile de unghii cu Polygel sunt cea mai nouă tendință care este adoptată de saloanele de manichiură și pretind a fi amestecul perfect de durabilitate, flexibilitate și stil!

     Suntem total de acord cu acest aspect, de aceea am identificat 10 lucruri pe care trebuie să le știi despre extensiile de unghii cu polygel înainte de a opta pentru acest tip de manichiură!

Ce sunt extensiile de unghii cu polygel?

     Polygel este o tehnică de manichiură relativ nouă, care crește rapid în popularitate! Este considerată o metodă hibridă de manichiură, care combină rezistența și durabilitatea unghiilor acrilice și flexibilitatea unghiilor cu gel. Sunt soluția perfectă pentru cei care își doresc unghii mai lungi, dar se luptă să le crească natural!

Ce este un kit polygel?

     Produsul pentru unghii din polygel vine de obicei sub formă de tub și are o consistență de chit, seamănă cu o pastă de dinți, dar mai groasă! Poate fi modelat cu ușurință pentru a forma unghii artificiale cu aspect frumos și de lungă durată. Unul dintre numeroasele motive pentru care au devenit un favorit printre tehnicienii de unghii.

Metode de construcții unghii cu polygel.

     Există 4 metode de construcții unghii cu polygel.

  • Tipsuri dual form – este cea mai rapidă și ușoară metodă de aplicare a polygelului. Poți alege un kit de unghii cu polygel pe Ardette.
  • Sabloane construcție unghii – necesită mai multă experiență și abilități, însă îți permite să creezi exact forma pe care o dorești.
  • Tipsuri unghii
  • Aplicare directă polygel pe unghie – similar cu aplicarea ojei semipermanente, avantajul fiind că manichiura cu polygel va rezista mult mai mult timp. 
 


Polygel vs Acril și Gel

    Spre deosebire de gel, PolyGel nu se autonivelează, ci rămâne acolo unde îl plasați; Spre deosebire de acrilic, nu se întărește până când nu este tratat într-o lampă LED sau UV.
    Timpul de întărire este de aproximativ 30 de secunde într-o lampă LED sau de două minute într-o lampă UV. Unghiile PolyGel nu suferă fluctuații de căldură în timpul întăririi. După întărire, nu există un strat lipicios.
    PolyGel este mai flexibil decât acrilul, mai puternic decât gelul și mai ușor decât ambele.

Este ușor de aplicat!

     Recomandăm ca unghiile cu polygel să fie aplicate de către un tehnician profesionist! Însă le puteți aplica și dvs dacă dispuneți de cunoștințele necesare.
     Manichiura cu polygel se aplică în mai mulți pași:

  • Unghiile sunt pregătite mai întâi împingând cuticula și îndepărtând orice piele moartă de pe cuticule. Unghia trebuie dezinfectată corespunzător înainte de a aplica orice produs polygel.
  • Aplicați apoi un deshidrator pentru patul unghial pentru a elimina orice exces de umiditate din unghie și apoi folosiți un primer pentru unghii înainte de a adăuga polygelul.
  • O biluță de polygel este pusă pe mijlocul unghiei și apoi modelată în forma și lungimea dorite folosind o spatulă și o soluție de alcool.
  • Odată ce mână este completă, aceasta va fi întărită sub o lampă UV timp de 60 de secunde iar orice margini aspre vor fi înlăturate.
 


Extensiile de unghii cu Polygel durează mai mult !

     Unghiile voastre din poligel ar putea să reziste până la 4 săptămâni dacă sunt aplicate corect și îngrijite corespunzător! Desigur, dacă mâinile tale sunt implicate în activități dure, atunci riscul de rupere sau ciobire va crește.
    Chiar dacă unghiile din polygel au rezistența celor acrilice, după 3-4 săptămâni vor începe să slăbească treptat.
    Acest proces este, de asemenea, accentuat pe măsură ce unghiile tale naturale cresc. Dacă ești o persoană care are unghii cu creștere rapidă, posibil să fi necesar să le retușezi un pic mai devreme.

Extensiile Polygel sunt sigure pentru unghiile tale naturale.

     Extensiile cu Polygel sunt o tehnică de manichiură perfect sigură! Nu este fabricat din substanțe chimice dure similare altor tipuri de extensii, cum ar fi acrilul, ceea ce înseamnă că tehnicianul sau clientul nu inhalează vapori de monomeri sau alte gaze nocive în timpul aplicării.

Este important să le îndepărtați corect.

     Îndepărtarea unghiilor din polygel este foarte simplă, dar este esențial să se facă corect pentru a evita deteriorarea unghiei naturale. Înmuierea unghiilor în remover cu acetona timp de aproximativ 30 de secunde ar trebui să slăbească suficient unghia. Apoi ar trebui să puteți tăia extensia cu ușurință și să folosiți o pilă de unghii pentru a îndepărta restul de gel.
     Ardette vă propune o gamă variată de produse pentru manichiura cu Polygel: polygel pentru construcție într-o gamă variată de culori, kit-uri Polygel, tipsuri dual form precum și alte accesorii necesare pentru a putea crea o manichiură cu Polygel -> ardette.ro 


Pro și Contra Polygel

     La fel ca la manichiura cu gel, oja semipermanentă sau acril, extensiile de unghii cu Polygel au atât avantaje, cât și dezavantaje. Denumit și Acrygel – Polygel este un produs hibrid de acrilic și gel. Unele avantaje ale polygelului sunt rezistența mai îndelungată la uzură, sunt ușor de aplicat și modelat, nu necesită amestecare, sunt ușoare și inodore.
     Manichiura cu polygel este întreținută prin completarea cu produs în zona de creștere, rezultând un timp de service mai rapid, ceea ce poate fi considerat un dezavantaj pentru cei care preferă să îndepărteze întregul produs și să înceapă cu o aplicare de la zero de fiecare dată. Un alt dezavantaj pentru polygel ar fi îndepărtarea produsului, deoarece este un produs mai puternic și este mai greu de îndepărtat. Pentru cele mai bune rezultate, îndepărtarea polygelului ar trebui efectuată cu o pilă electrică fără a deteriora placa unghială, ceea ce poate fi făcut în siguranță acasă, cu puțină practică.

Ce trebuie să rețineți despre extensiile de unghii

    Extensiile cu Polygel pot fi făcute acasă, însă poate fi dificil dacă nu ești familiarizată cu unghiile cu gel.
    Cele mai mari riscuri pentru unghiile tale apar întotdeauna în timpul procesului de aplicare și îndepărtare.
    Probleme pot apărea dacă procedura nu este efectuată corect. Unghiile pot fi supra-umplute sau sub-umplute în unghiuri greșite, întărite prea mult timp sub lampa UV sau întărite sub o lumină UV prea puternică.

 

     Extensiile de unghii cu Polygel sunt o opțiune fantastică pentru oricine dorește unghii mai lungi și mai durabile fără a afecta unghia naturală.
     Această tehnică de manichiură poate fi aplicată de către un tehnician profesionist sau chiar de către persoana care dorește să-și facă unghiile acasă, cu condiția să aibă cunoștințe adecvate despre acest proces. Extensiile Polygel oferă o durată mai lungă de viață decât alte tehnici de extensie și sunt realizate din substanțe sigure, eliminând riscul de inhalare a vaporiilor dăunătoare. Este important să se urmeze instrucțiunile de aplicare și îndepărtare corecte pentru a evita deteriorarea unghiei naturale și alte probleme nedorite.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!