Primer

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

     Primerul pentru unghii este de obicei un lichid transparent, care se aplică pe unghie cu ajutorul unui aplicator special sau cu o pensulă. Acesta poate fi utilizat atât pentru unghii naturale, cât și pentru cele false.
     Utilizarea unui primer pentru unghii este esențială în procesul de manichiură și pedichiură, deoarece ajută la pregătirea suprafeței unghiei pentru aplicarea ojei semipermanente sau a gelului. Primeru-ul elimină grăsimea si uleiurile rămase pe unghie, care pot impiedica stratul de base coat să adere la unghie.
     Alegerea unui primer de calitate poate duce la îmbunătățirea aderenței ojei semipermanente, prevenirea decolorării și îmbunătățirea aspectului final al manichiurii.

     Există două tipuri primer: primer fără acid și primer cu acid.
     Primer-ul fără acid este primer-ul cel mai des folosit, cu o formulă blândă care ajută foarte mult la aderență. Primerul cu acid funcționează cel mai bine pentru unghiile mai problematice și pentru cele cu probleme hormonale. Este o substanță mai puternică care gravează placa de unghii pentru a ajuta gelul să se lipească de unghie.

     Este important să se acorde atenție aplicării corecte a primerului și să se urmeze instrucțiunile producătorului pentru a obține cele mai bune rezultate. Prin urmare, aplicarea unui primer de calitate este o etapă crucială în obținerea unei manichiuri sau pedichiuri perfecte și de lungă durată.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!