Primer - Base Coat - Top Coat

Afiseaza: 1-24 din 44 produse

 Filtre

Primer / Base Coat / Top Coat

     Nicio manichiură sau pedichiură nu este completă fără un strat de Base Coat și Top Coat.
     Pentru a-ți permite să creezi unghii frumoase și durabile, îți punem la dispoziție o gamă variată atat de primer unghii, cât și base coat și top coat.

     Un primer pentru unghii este un produs utilizat în manichiură și pedichiură pentru a ajuta la pregătirea suprafeței unghiei pentru aplicarea ojei semipermanente sau a gelului. Un primer bun poate îmbunătăți aderența ojei semipermanente , preveni decolorarea și îmbunătăți aspectul final al manichiurii.
     Aplicarea unui primer pentru unghii este o etapă importantă în obținerea unei manichiuri perfecte și de lungă durată. Cu toate acestea, este important să se utilizeze un produs de calitate și să se urmeze instrucțiunile producătorului pentru a obține cele mai bune rezultate.

     Un Base Coat are ca scop principal protejarea unghiei de unele efecte dăunătoare ale ojei semipermanente sau ale gelului UV. Base coat este recomandat să fie utilizat în special atunci când aplicați culori mai închise, pentru a preveni îngălbenirea unghiei. Cu un strat de Base Coat, gelul nu va afecta unghia, deoarece există o barieră de protecție între unghie și gel.
     Singura excepție de la regulă "cu cât culoarea este mai închisă, cu atât este mai important să folosiți un base coat" este atunci când folosiți ojele și gelurile neon și fluorescente. Aceste geluri colorează mult mai tare unghia, datorită pigmentilor fluorescenti, din care cauza este recomandat utilizarea unui base coat.

     Nu e nimic mai placut decat sa-ti finisezi manichiura cu gel si sa-ti admiri unghiile stralucitoare. Motivul pentru care arata atat de grozav ? Top Coat.
     Nu este o armă secretă, dar este cu siguranță o necesitate atunci când vine vorba de manichiura și pedichiura cu gel.
     Ar trebui să utilizați întotdeauna un Top Coat după aplicarea ojei semipermanente sau a gelului color. Top Coat asigură etanșarea pentru manichiura cu gel și ajută foarte mult la prevenirea crăpăturilor pe unghiile proaspăt vopsite.
     Pur și simplu aplicați la sfârșitul manichiurii cu gel un strat de top coat, acoperind vârfurile și evitând cuticulele și uscați timp de 60 de secunde sub lampa pentru unghii.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!